Apple store vs. iPhone scherm reparatie – The winner is?

Een iPhone wordt door zijn eigen gebruikersgroep gezien als prettig in gebruik. De telefoons van Apple blijven ons verbazen als we kijken naar de kracht en gebruiksgemak die we bij de toestellen aantreffen. Echter zit er wel een minpuntje aan het hebben van een iPhone, namelijk dat ze nogal kwetsbaar zijn. Of je hem nu hebt laten vallen of dat je tegen de tafelpunt aan bent gelopen, het is erg vervelend als je alleen maar barsten ziet. Gelukkig kan je altijd nog jouw scherm laten vervangen.

 

Dan heb je twee keuzes: je kunt kiezen voor de originele Apple schermen of je kan gaan voor de Refurbished schermen.  Maar welke oplossing is nu het beste in jouw situatie.

iPhone reparatie delft

 

 Apple vs. Refurbished

Laten we een groot vooroordeel teniet doen, dat is namelijk de gedachte dat schermen die je bij de officiële Apple Store laat vervangen een stuk beter zijn dan de Refurbished schermen. Dit beeld klopt echter niet, het is helemaal niet zo dat er een groot verschil zit tussen de kwaliteit van de schermen van de Apple store en die van de Refurbished schermen.

Het is belangrijk om te weten dat je de kwaliteit van het scherm niet verminderd bij het plaatsen van een nieuw onbekend scherm. Wat er kan gebeuren is dat je op de lange duur teleurgesteld kan raken over de kleuren , scherpte en helderheid van het scherm. Dit zijn juist de pluspunten waarom je in de eerste instantie voor een Apple product hebt gekozen.

Ons advies is om de hoogste kwaliteit schermen te kopen en professioneel te laten plaatsen die zeker niet onderdoen aan de aan de originele van Apple. Ook zijn zulke schermen net als de originele schermen altijd voorzien van de vereiste sterkte, hierdoor zal jouw scherm niet zo snel bekrassen. Combineer dit met een screenprotector en jouw scherm zal het voor de rest van de gebruiksduur gewoon naar behoren doen. Het feit dat er Apple op gebrandmerkt staat, betekent echter niet dat je in één keer een veel beter product in handen hebt.

Wat een Apple scherm wel betekent, is dat je veel meer geld kwijt zal zijn. Apple staat toch wel bekend om de hoge prijzen, en de reparaties die je daar bij de winkel uit laat voeren zijn dan ook niet bepaald goedkoop te noemen. Bij ons kan je voor een veel lagere prijs terecht voor al jouw reparaties aan de iPhone. Het kan zo maar zijn dat je bij ons tientallen euro’s bespaart, en je voor een lage prijs het beste Refurbished scherm krijgt die er maar te verkrijgen is op de markt. Het blijkt dan ook dat er echt geen merkbaar verschil zit in de kwaliteit van de schermen. Je bent vrijblijvend om een keuze te maken bij wie je je telefoon wilt laten repareren. Echter is het laten maken buiten de Apple winkel om, bijvoorbeeld bij ons, een stuk goedkoper.

iphone-repair-amsterdam

Hoge mate van garantie

Tevens is het zo dat je bij onze reparatiediensten altijd een lange garantietermijn zal krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt van je aankoop, en daarnaast weten wij zeker dat al onze producten van dusdanig hoge kwaliteit zijn dat je er lang mee kunt doen. Wij geloven in onze oplossing daarom geldt er voor ons een garantietermijn van twee jaar; dat is feitelijk gezien veel langer dan de drie maanden van Apple!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je bij ons op de site een afspraak maakt, dan kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan. Let er even op dat je goed aangeeft wat voor soort telefoon je hebt en wat voor scherm je nodig hebt, dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om aan de slag te gaan. Het laten maken van een scherm is geen taakje dat veel werk zal zijn, maar het is niet iets dat je zelf kan doen. De elektronica binnen het toestel zelf is natuurlijk zeer kwetsbaar. We zien dan ook dat veel mensen hun toestel kapot maken wanneer zij zelf aan de slag gaan met het repareren er van, omdat het aan de nodige kennis ontbreekt. Door je iPhone zelf proberen te repareren, loop je het risico dat jouw toestel het straks helemaal niet meer doet, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

fix-je-iphone

Maak vandaag nog een afspraak

Je kunt vandaag nog een afspraak maken voor het laten vervangen van jouw iPhone scherm. Bij de Apple store sta je toch altijd weer een tijd te wachten, hier heb je natuurlijk helemaal niet zoveel zin in. Wij begrijpen maar al te goed dat je jouw toestel weer zo snel mogelijk in gebruikt wilt nemen, het is niet fijn om zonder telefoon de dag door te moeten komen. Bij ons worden de reparaties in de meeste gevallen direct uitgevoerd waar je bij staat, er is dan ook vrijwel nooit een wachttijd. Een reparatie zal meestal een kwartiertje in beslag nemen, en wordt weer gebruiksklaar gemaakt terwijl je wacht. Dit zorgt voor een veel fijnere ervaring dan weken moeten wachten voordat je scherm vervangen is, zoals bij een Apple store vaak het geval is.   Bij ons ben je op het juiste adres voor een snelle en kwalitatief uitstekende service.

Door onze reparatiediensten is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar iPhone van een nieuw scherm te voorzien. Rondlopen met een kapot scherm is voor niemand fijn, want daardoor kan je je toestel niet optimaal gebruiken. Kom gerust eens langs! Een afspraak maken kan via de website. Voor je het weet, sta jij alweer buiten met een toestel in de hand waarvan het scherm deze keer wel gewoon goed is. Een scherm vervangen van een iPhone voor een lage prijs en behoud van een zo hoog mogelijke kwaliteit was nog nooit simpel benaderbaar. Behalve bij ViveFly, wij willen simpel jouw frustratie van een kapot scherm gewoon oplossen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *