De kracht van Vivefly

Ons bestaan heeft een reden

Ons verhaal

ViveFly doet aan reparaties van smartphones. Dit gebeurt op locaties bij klanten of het toestel wordt meegenomen naar een mobiele werklocatie en op een later tijdstip terug gebracht.

Mobiele technologie, een tool dat tegelijkertijd ons helpt te verbinden maar ook kan frustreren.

''De frustratie dat komt door een defect apparaat men brengt in een gedoe. Dit maakt het proces langdradig en onnodig duur''

Sinds de oprichting is het streven om mensen en bedrijven te helpen die afhankelijk zijn van mobiele technologie. Vandaag de dag is het opgevallen dat dezelfde apparaten steeds geavanceerder worden. Je kan hierbij denken aan lichter, sneller en dunner etc.  Wij als Nederlandse  consument hebben hierdoor onze apparaten beladen met alles wat we in het leven hebben meegemaakt. Dezelfde technologie heeft helaas ook een keerzijde. Het maakt niet uit wat voor behandeling je je apparatuur geeft, het is en blijft elektronica. Dit betekent dat schade door je eigen toedoen (bewust of onbewust) je manier van werken en communiceren verhinderd. 

 

Gister hebben de twee heren van Vivefly het scherm van een kapotte iPhone vervangen. Ze waren deskundig en zeer vriendelijk. En dat voor een hele goede prijs!
5/5

Gewoon oplossen met een gerust gevoel!

‘’Wij willen jouw partner worden en je alle oplossingen geven voor al je persoonlijke apparaten, complete geruststelling is daarbij het doel.’’

Als ViveFlyers zijn we van mening dat iedereen het recht moet hebben om binnen 1 dag weer aan de slag te kunnen met je stukje techniek, ongeacht welk probleem je hebt. Dat recht wat we aan onze mensen willen geven komt door onze persoonlijke benadering met de klant. Onze ‘’unique touch’’ die wij aan elk persoon of organisatie willen geven komt voort uit de jarenlange ervaring binnen de branche. 

Het scherm van de iPhone van mijn dochter was snel gerepareerd. Zeer vriendelijke gasten en ze verlenen goede en professionele service. Ze hebben ook nog voor een leuk prijsje een screenprotection geplaatst. De iPhone moest worden hersteld en dat ging lastig en ze zouden hiervoor later terugkomen en dat hebben ze ook gedaan.
5/5

Goed doen voor de mensen wie iets slechts is overkomen

''Bij ViveFly wordt er zeker geen geheim van gemaakt dat we de markt willen opschudden door meer vertrouwen te laten naar jouw als consument of bedrijf.''

Wanneer we naar reparateurs kijken van mobiele apparatuur zien wij enorme kwaliteitsverschillen. De ene partij beweert de goedkoopste te zijn en de andere zo origineel mogelijk. De kwaliteiten krijgen vervolgens verschillende soorten labels variërende van A/B/C letters tot onjuiste claims over de kwaliteit van het vervangende onderdeel. Het gevoel wat bij ons opkomt is dat er geen transparantie is bij elke type reparatie wat je van een partij mag verwachten. Diagnoses worden gesteld aan de hand van aannames en een onjuiste bestudering van het daadwerkelijke probleem. Er wordt veel te makkelijk gezegd dat het beter is om een nieuw apparaat te kopen. Eigenlijk vinden we dat te gek voor woorden als je bedenkt dat de fabrikanten hun apparaat verkopen als iets unieks. 

Ik heb via Vivefly mijn batterij laten vervangen van de iPhone 6S en die doet het nu weer helemaal goed. De monteurs kwamen netjes op tijd langs bij mij thuis en waren erg beleefd en professioneel. Goed idee dit, zo'n thuisreparatie voor de telefoon!
5/5

Alleen maar 1 type kwaliteit : het best haalbare

''Wij gaan voor de kwaliteit waardoor je nog jarenlang plezier kan hebben met je apparaat''

Daarom maken wij de keuze heel simpel voor iedereen. Alles heeft 1 type kwaliteit. Het type kwaliteit dat jouw gebruiksgemak nooit negatief zou moeten beïnvloeden. 

Complimenten mannen. Mijn telefoon is weer als nieuw. Bedankt voor de goede service!
5/5

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons en laat je informeren over de oplossingen.